Därför ska du borsta ditt långa hår varje dag!

 Därför ska du borsta ditt långa hår varje dag!

Det finns få saker som förstärker helhetsintrycket av din personlighet bättre än ett snyggt långt hår. Ett glänsande välskött långt hår är den perfekta accessoaren som ger dig beundrande blickar från både dina vänner och människor du möter.

Det finns många fördelar med att borsta ditt långa hår dagligen. Det stimulerar din hårbotten, ökar blodcirkulationen och hjälper till att reglera syramanteln (hudens/hårbottens skyddsbarriär). Dessutom tar det bort salter och beläggningar som kan ha bildats.

Du borstar håret på bästa sätt genom att böja dig framåt så att håret faller nedåt. Använd sedan en borste med äkta vildsvinsborst för att borsta håret med långsamma och jämna drag från nackens hårfäste mot topparna. Med din andra hand stryker du över håret i samma riktning.

Börja med 10-15 borst drag och strykningar per dag och efter en vecka kan du öka till 30-40. På detta sätt ökar du blodcirkulationen och rengör hårbotten från beläggningar som kan ha bildats över natten. Resultatet blir ett glänsande och fylligt hår med en välmående hårbotten.

Kom ihåg! För bästa resultat, använd alltid en borste med äkta vildsvinsborst. Syntetiska borstar kan faktiskt orsaka mer skada än nytta. 

Läs mer om vår Långhårsborste!

Vi är stolta över att presentera vår miljövänliga borste med äkta vildsvinsborst. Borsten är tillverkad med hänsyn till naturen. Skaftet tillverkas av äldre olivträd som inte längre bär oliver. Med vår borste tar du hand om både ditt hår och miljön på samma gång.