Jobba hos Hårologi

Vill du blir vår nästa medarbetare?

Vi söker alltid efter duktiga medarbetare. Välkommen att skicka in din spontanansökan till career@harologi.se

Lediga tjänster

Brand Manager

Brinner du för att utveckla varumärken, älskar försäljning och har ett öga för design? Är du en driven, kreativ och digitalt kunnig Brand Manager? Då är det dig som vi söker! Det här är en fantastisk chans för dig som brinner för hår och hårvård, har en passion för varumärken samt vill vara med på en spännande resa att utveckla vårt varumärke till nästa nivå.

Om jobbet

Som Brand Manager är du delaktig i varumärkesutvecklingen, vår digitala närvaro och att skapa kreativt content. Du kommer tillsammans med teamet planera, utveckla och forma våra marknadsföringsinsatser för att sedan koordinera, projektleda och genomföra dem. Du kommer jobba strategiskt och operativt med planering och genomförande av bland annat säljkampanjer, digital strategi, marknadsplaner, egen e-handel och content till SoMe. Du ansvarar även för att ta fram och utveckla marknads- och presentationsmaterial. Runt dig har du ett engagerat och passionerat team, hos oss är beslutsvägarna snabba och du uppmuntras att ta egna initiativ. Rollen är en heltidstjänst och stationerad i Stockholm.

Om dig

Vi söker dig som brinner för digital marknadsföring, varumärken och hårvård. Vi tror att du har en kandidat- eller masterexamen i till exempel företagsekonomi (marknadsföring/försäljning) eller motsvarande utbildning inom digital marknadsföring.

  • Du har något års erfarenhet av liknande roller och arbetsuppgifter.
  • Du har koll på digitala trender, har en känsla för design och kan redigera enklare material.
  • Du uttrycker dig väl i svenska och engelska, både i tal och i skrift.
  • Du trivs utmärkt när det går undan och du är bra på att planera din tid effektivt.
  • Vi värdesätter flexibilitet och hög serviceanda och vi tror att du är initiativrik, självständig och
    vill nå dina uppsatta mål.
  • Erfarenhet från professionella hårvårdsvarumärken eller frisörbranschen är ett plus.

Om företaget

Hårologi of Sweden är en ledande svensk aktör inom professionell hårvård, vi säljer våra produkter via frisörsalonger och har funnits på marknaden i snart 50 år. Vi erbjuder ett brett sortiment av högkvalitativa produkter som är utvecklade med hänsyn till både vår hälsa och miljö. Med en passion för innovation och hållbarhet strävar Hårologi of Sweden efter att erbjuda sina kunder en unik upplevelse inom hårvård. Vi är 14 anställda och har idag kontor i Bromma, vid årsskiftet flyttar vi in i nya fina lokaler vid Norrtull. Hårologi är ett dotterbolag till Svenska Krämfabriken.

Ansökan

Vi vill ha din ansökan med CV och personligt brev senast den 10 augusti men ansökningarna utvärderas löpande, därför ser vi gärna att du skickar in din ansökan snarast möjligt till career@harologi.se märkt med ”Brand Manager”.

Tjänsten är en tillsvidareanställning (provanställning tillämpas) med tillträde snarast.

För frågor eller mer information om tjänsten kontakta VD Sofie Qviberg +46 72 515 22 79 eller sofie.qviberg@harologi.se