Hårologi Tailor Made – Hårvård som utgår från dig

Med Hårologi Tailor Made får du hårvårdsprodukter som är skräddarsydda för just dig och dina unika behov. Det är superenkelt! Välj ditt favoritschampo och låt våra frisörer blanda i serum och tillsatser som passar ditt hår och dina utmaningar. Var hittar jag ett schampo för färgat hår med skadade längder och lätt irriterad hårbotten?
Svaret är enkelt: du hittar inget sånt schampo. Du måste skräddarsy det! Med hjälp av Hårologi Tailor Made är det möjligt. Utgångsläget är att de allra flesta människor inte har endast en ”hårkvalitet” eller utmaning med sitt hår utan en kombination av flera. Tex:
  • Färgat hår med skadade längder och en irriterad hårbotten.
  • Torrt hår med en fet hårbotten.
  • Tunt, fintrådigt hår som är färgat med frizziga längder. 
    Känner du igen dig? Listan kan göras lång med olika utmaningar. Hårologi erbjuder dig ett smart och enkelt sätt att lösa detta genom att erbjuda dig en skräddarsydd lösning för just ditt hår.
    Du väljer ett schampo för den hårkvalitet eller utmaning du anser är viktigast för dig. Din frisör blandar sen i ett eller flera serum i ditt utvalda schampo som fokuserar på att lösa ditt hårs utmaningar. På så vis skapar vi en produkt som är 100% anpassad för ditt behov. Hårvård som utgår från dig. Hårologi arbetar med ”less is more” vilket innebär att vi använder oss av få noggrant utvalda ingredienser i våra produkter som verkligen gör skillnad. Läs mer här

    Läs mer om vår produktfilosofi r och är du frisör och intresserad av att bli en hårologisalong? Signa upp dig här!